Carregant...

Detall de notícia

  • La formació del CV Andorra femení sènior. (Foto: Club Vòlei Andorra)
Per Redacció, 27/02/2024 A LES 11:25

Pas ferm dels CV Andorra sènior per a l'ascens

Andorra la Vella.- L'equip masculí sènior de voleibol CV Andorra ha aconseguit guanyar al Panteres Vòlei (2n classificat del grup D) per 3-1 i es col·loquen en la 6a posició de la promoció B de segona divisió. El parcial del duel disputat al Lycée Comte de Foix ha estat de 25-19; 25-22; 21-25 i 28-26. Des del club han volgut recalcar la presència dels més novells al matx, que han pogut gaudir de temps de joc com a benefici per continuar amb el seu pla de formació.

Tot i haver perdut el primer partit contra l'AAE Jaume Balmes - Orlandai per 3-0, els tricolors continuen amb confiança per buscar l'accés a la màxima categoria. Ara, s'han de veure les cares amb el cuer, Voleibol Sant Just al complex esportiu La Bonaigua.

Pel que fa a l'equip femení sènior CV Andorra (10600) continua triomfant en la promoció A de 4a a 3a divisió. Després d'un primer partit al Lycée on van arrasar 3-0 al RMSI Sports, amb un triple parcial de 25-0, el pavelló Ateneu Les Bases va veure com les tricolors no donaven treva contra l'AE Vòlei Manresa B amb un altre 3-0 (22-25; 13-25 i 15-25).

El bon desenvolupament que plantegen actualment en el joc està donant els seus fruits a la classificació general. Dormiran líders fins al 9 de març, quan s'hauran d'enfrontar contra el CV Gavà B (4t a la general) a la pista de l'escola secundària francesa per mantenir la posició.