Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiador, Àlex Rius al podi de l'eslàlom FIS de Les Menuires (França). (Foto: FAE)
Per Redacció, 26/02/2024 A LES 17:53

Àlex Rius firma el top 5 a Les Menuires

Andorra la Vella.- L'eslàlom FIS de Les Menuires (França) ha portat a Àlex Rius al top 5, amb un crono final 1.35.47, a 1.48 del guanyador, el francès Antoine Azzolin (1.33.99). En la primera mànega marcava el 8è millor temps, per després pujar quatre posicions en la segona i acabar firmant una 5a final. "Ha estat una mànega correcta, tot i que semblava que no agafava el ritme", ha valorat el responsable tècnic de l'equip, Fred Beauviel. A més, "sembla que torna a agafar confiança i aquest és un bon inici de segona part de temporada", ha declarat, afegint que sempre en volen més, però es queden satisfets del resultat amb el qual "s'han de treure coses positives i construir sobre això".

També ha participat en la cursa Xavier Cornella, que tot i sentenciar un 10è lloc en el primer descens amb unes errades, no ha pogut finalitzar la restant, ja que "a baix del mur s'ha anat". Per la seva part, Àxel Esteve ha sigut un dels 51 esquiadors que han quedat DNF en haver-se sortit per "una errada a una porta que es devia cobrir bé el peu perquè hi havia un canvi de pendent", ha esmentat Beauviel.

Rius, Esteve i Cornella tindran una segona oportunitat per demostrar-ho tot en el segon eslàlom, que està programat per a dimarts.