Carregant...

Detall de notícia

  • Xavi Cardelús en el primr test de la pretemproada. (Foto: Cardelús Racing Team)
Per Redacció, 25/02/2024 A LES 19:45

La pluja com a enemic de Cardelús a Portimao

Andorra la Vella.- Xavi Cardelús i la resta de pilots del Campionat del Món de Moto2 han fet aquest cap de setmana el primer test de pretemporada per preparar la competició que començarà el cap de setmana del 10 de març a Qatar. Aquests primers entrenaments han tingut menys activitat de la prevista a causa de la pluja intermitent caiguda a la zona on està ubicat el circuit de Portimao.

Al llarg de la jornada del dissabte, el pilot de Fantic Racing i els seus rivals mundialistes van poder rodar a estones quan l’asfalt estava sec, però aquest diumenge hi ha hagut algunes zones del circuit que han estat molles al llarg dl dia.

El balanç d’aquest primer test és de 34 voltes i uns registres que encara estan lluny dels temps aconseguits per l’andorrà en aquest circuit tenint en compte que tant ell com l’equip s’han centrat en acabar d’adaptar la moto a la seva posició de pilotatge i començar a buscar un base per començar la temporada al Campionat del Món.

Cardelús lamenta el temps d'aquest dies, “ha estat una llàstima perquè la pluja ens ha acabat complicant aquest primer test de l’any i ni jo, ni els meus rivals al Campionat del Món de Moto2 hem pogut fer la major part de la feina que teníem prevista per aquests dos dies a Portimao." Tot i el poc temps que ha tingut, el pilot i el seu equip s'han centrat en "adpatar la moto" i "aconseguir la ergonomia ideal per afrontar la temporada".

No obstant, els pilots de Moto2 faran un segon i últim test de pretemporada la setmana que ve al circuit de Jerez.