Carregant...

Detall de notícia

  • L'Estadi Nacional. (Foto: Arxiu ANA)
Per Redacció, 21/02/2024 A LES 18:39

Reunió a tres bandes entre el Govern, la Federació de Rugbi i l'FC Andorra per esclarir el futur de l'Estadi Nacional

Andorra la Vella.- El Govern mantindrà una reunió amb els representants de la Federació de Rugbi i de l'FC Andorra entre finals de la setmana vinent i principis de l'altra per tal d'esclarir el futur de l'Estadi Nacional i determinar qui l'acabarà ocupant finalment després que el 30 de juny finalitzi l'acord de cessió entre el VPC i el comú d'Encamp per fer ús de les instal·lacions de Prada de Moles. Precisament, el ministre portaveu, Guillem Casal, ha confirmat que aquest dimarts el cap de Govern, Xavier Espot, i la titular d'Esports, Mònica Bonell, van mantenir una reunió amb els representants del VPC i de la Federació de Rugbi on es va reclamar recuperar l'ús de l'equipament.

Casal també ha assegurat que durant la trobada es va acordar "continuar parlant" al tomb d'aquesta qüestió i convocar una reunió on estiguin tots els actors implicats "per acabar de consensuar quina ha de ser la situació d'ara endavant". En aquest sentit, el ministre ha recordat que "hi havia un compromís d'un termini de dos anys perquè l'Andorra jugués a l'Estadi Nacional" i, passat aquest temps, ara caldrà veure quin desenllaç acaba tenint tot plegat.

De la mateixa manera, i en resposta als mitjans de comunicació, el ministre ha manifestat que abans de considerar si el Govern pot formar part del projecte del nou estadi de l'FC Andorra a la Borda Mateu haurà de considerar, entre d'altres, les característiques tècniques del projecte o el seu cost final. Tot i això, ha dit que l'executiu "mai ha tancat la porta" i que, en cas de tenir accés al projecte, "l'analitzarà i prendrà la decisió pertinent". En aquesta línia, ha manifestat que el comú d'Andorra la Vella també hi tindrà alguna cosa a dir tenint en compte que és el propietari dels terrenys.