Carregant...

Detall de notícia

  • Xavier Cardelús competint. (Foto: Xavier Cardelús)
Per Redacció, 21/02/2024 A LES 10:50

Xavi Cardelús escalfa motors per la pretemporada a Portimao

Andorra la Vella.- Xavi Cardelús farà el primer test de pretemporada aquest cap de setmana al circuit portuguès de Portimao per començar a preparar a la pista la seva participació en el Campionat del Món de Moto2 2024 amb l'equip Fantic Racing. En el circuit portuguès compartirà posta amb la majoria dels rivals que tindrà a la temporada, que començarà el cap de setmana del 10 de març al circuit de Lusail a Qatar.

Cardelús afronta d'aquesta manera el primer entrenament de l'any amb les motos que pilotarà aquesta temporada. "El cert és que tinc moltes ganes de pujar a la moto de competició i compartir pista amb els pilots amb els quals competiré al llarg de l'any. L'última vegada que vàrem rodar amb la Moto2 va ser al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana després de l'últim Gran Premi de la temporada a finals de novembre i d'això ja fa pràcticament tres mesos" explica. A més, afegeix que "tinc ganes de començar a treballar amb la moto, de seguir fixant una posta a punt de base per afrontar la temporada i de seguir adaptant-me a la manera de treballar d'un equip que és molt professional, m'ha acollit amb els braços oberts i em fa sentir molt còmode. A banda de tot això, rodar a Portimao és molt important perquè es tracta d'un circuit molt exigent tant amb el pilotatge com amb la posta a punt de la moto i estic segur que aprofitarem el temps i sortirem d'allà amb una informació molt vàlida".

Amb aquest test a Portugal culminarà un hivern de treball intens. "Les dues jornades d'entrenaments d'aquest cap de setmana han de servir també per constatar que la preparació de l'hivern des del punt de vista físic, mental i també rodant en alguns circuits amb l'R1 ha estat positiva. El cert és que m'he sentit molt bé en tot moment i he treballat i treballo de valent perquè com ja he comentat en alguna ocasió, el 2024 serà un any clau i cal aprofitar aquesta gran oportunitat que m'ha donat Fantic Racing", ha explicat el pilot. Així, després de Portimao, els pilots de Moto2 es traslladaran a Jerez per entrenar del 28 de febrer a l'1 de març.