• El devanter, Aurélien Scheidler, durant un instant del partit. (Foto: FC Andorra)
Per Redacció, 17/02/2024 A LES 20:45

L'Andorra salva un punt davant del Villarreal B amb un gol de Scheidler

La perseverança dels tricolors ha estat clau per assegurar-se l'empat en aquest duel decisiu

Andorra la Vella.- En el duel directe de la zona baixa contra el Villarreal B, l'Andorra no ha pogut passar de l'empat en un partit igualat. El gol del visitant Collado a falta de 12 del final semblava que deixava molt tocat els tricolors que han sabut reaccionar bé en el tram final i han trobat en el davanter Scheidler la clau per salvar, almenys, un punt.

Els tricolors han començat animats i, al minut 12, després d'una bona transició, Pombo ha enviat la pilota al fons de la xarxa tot i que en posició lleugerament avançada. Però en general, el primer temps ha estat ensopiat, amb molt control de l'Andorra però poques arribades a totes dues àrees. Això sí, els locals han trobat una bona via per fer mal al seu rival amb passades a l'esquena de la defensa, però ni Iker Benito ni Lobete no han pogut controlar bé quan es plantaven sol davant del porter.

A la represa, els del Principat han començat bé tancant el seu rival a camp propi, però el primer ensurt l'ha provocat el filial groguet en una acció aïllada que a punt ha estat d'acabar amb el gol de Jorge Pascual. Uns minuts després, ha replicat Lobete amb un cop de cap que ha salvat bé Iker, si bé tampoc s'han pogut veure gaires accions més de perill destacades.

A poc a poc, però, el Villarreal B ha anat traient el cap a camp contrari i finalment ha trobat el premi al minut 78 en una pilota llarga a l'esquena de la defensa que ha aprofitat Collado per batre Nico. El gol ha estat inicialment anul·lat per fora de joc, però el VAR ha ratificat el 0-1 que deixava molt tocat el conjunt d'Eder Sarabia. En els moments més complicats, però, l'equip ha tret l'orgull i gràcies sobretot a l'empenta de Scheidler, molt actiu en els seus minuts sobre el terreny de joc, ha aconseguit l'empat.

Primer un defensa ha evitat una rematada franca al davanter francès, que just després ha topat amb el porter Iker en un cop de cap. Però just entrat en el temps afegit, una passada llarga que ha lluitat Karrikaburu, ha trobat Scheidler a l'esquena de la defensa i aquest ha engaltat un xut imparable per al porter groguet.

Amb l'1-1 i encara amb un llarg descompte per endavant, l'Andorra ho ha intentat fins al final, però s'ha quedat sense temps.