Carregant...

Detall de notícia

  • El nedador Bernat Lomero a Doha. (Foto: FAN)
Per Redacció, 16/02/2024 A LES 17:01

Lomero tanca la participació a Doha amb un 50è lloc

Andorra la Vella.- Bernat Lomero ha tancat aquest divendres la participació esportiva de l’equip andorrà en el 21è Campionat del Món de natació en piscina de 50 m a Doha, Qatar. Ho ha fet amb un 50è lloc, a +02,34 del temps més ràpid de la classificació general dels 119 velocistes que han participat.

"La veritat, tenia moltes expectatives", ha dit un Lomero que malgrat les sensacions, el treball i els registres obtinguts durant els entrenaments i el cicle preparatori, ha acabat decebut amb la seva marca després de la prova. "Es tracta de mirar què és el que ha fallat perquè físicament i tècnicament estic preparat, però els temps no acaben de sortir com esperàvem".

Lomero ha nedat pel sisè carrer de la 7a de dotze sèries classificatòries programades amb sortides que tenien un màxim de deu nedadors. Ha arribat tercer, amb una marca de 23,47 que l’ha classificat 50è del món. S’ha quedat a poc més de tres dècimes (+0,34) del seu rècord d’Andorra de 23,13 vigent des del 14 de febrer del 2022 a Torremolinos.

"Estic convençut que pot nedar per sota dels 23 segons", ha afegit el director tècnic de la FAN, Alfonso Maltrana. "Només hem de trobar les condicions i el moment per aconseguir-lo perquè realment està en molt bona forma i estem confiats que conjuntament amb el seu equip de treball a Lleida, farem que pugui baixar (la marca) de 23 segons en els 50 m lliures".