Dissabte 27 de juliol de 2024
|
08:20 H
Un moment del partit AD. Alcorcón - FC Andorra. (Foto: FC Andorra)
El defensa central, Álex Pastor en un moment del partit AD. Alcorcón - FC Andorra. (Foto: FC Andorra)

Derrota de l'FC Andorra: encara més sumits en el descens

Andorra la Vella.- L'FC Andorra continua sense trobar-se i no ha sabut aprofitar l'empat de la setmana passada a Tenerife, caient al duel directe contra l'Alcorcón. El partit ha estat totalment marcat pel gol local només començar i, tot i tenir ocasions per almenys empatar, els tricolors s'han vist incapaços de fer el gol que hauria obert el duel.

En uns primers cinc minuts, on els d'Eder Sarabia s'han vist incapaços de superar la forta pressió local, s'ha acabat decidint el duel. I és que després d'un parell d'arribades, els madrilenys han trobat el premi del gol en una recuperació en zona perillosa que ha acabat amb la passada enrere de Víctor perquè Javi Pérez obrís el marcador. Després de l'1-0, als tricolors els hi ha costat uns minuts refer-se, però amb el pas dels minuts han aconseguit tancar el rival en el seu propi terreny de joc.

Així, a l'últim quart d'hora abans del descans, l'Andorra ha gaudit d'ocasions de sobres per fer l'empat. Primer ha estat Lobete qui ha rematat fregant el pal una falta lateral penjada al segon pal, mentre que uns minuts després, Karrikaburu ha xutat fora. Al 35', Lobete ha tingut l'opció més clara quan ha rebut només dins de l'àrea, però el seu xut ha sigut salvat per Víctor sobre la línia de gol. I encara abans del descans, Anacker ha desviat una potent ocasió d'Iker Benito.

A la represa, els tricolors han sortit igual d'animats i poc després de començar, ho ha provat Iván Gil amb una canonada que ha tornat a salvar el porter rival. Tot i l'empenta inicial, però, l'Andorra s'ha anat diluint. En l'última mitja hora, ha costat arribar amb claredat als metres finals. A més, s'ha hagut de vigilar amb les transicions dels locals, que han intentat sentenciar aprofitant els espais que ha anat deixant els visitants al darrere.

Un altre cop dur, que els impedeix aixecar el cap en una jornada en què dormiran segons comptant des de baix. El pròxim partit torna a ser contra un dels rivals que també està amb opcions de baixar a segona divisió B, Vila-Reial B, a l'Estadi Nacional el pròxim 17 de febrer a les 16.15 hores.