Diumenge 19 de maig de 2024
|
02:26 H
L'ala-pivot, Tyson Pérez en el partit de diumenge contra Bàsquet Girona. (Foto: MoraBanc Andorra)

MoraBanc Andorra torna a assaborir la victòria en una 'Bombonera' plena

Andorra la Vella.- MoraBanc Andorra torna a saber que és guanyar davant d'una 'Bombonera' espectacular. El públic no falla, i és que s'ha viscut un escenari de carnestoltes en un partit difícil, contra un dels rivals directes on s'havia de guanyar i animar fins a la mort.

Duel en similitud de condicions i molt igualat on els tricolors començaven amb un parcial de 0-5 al marcador, donat per un triple de Jerrick Harding i una cistella d'un Tyson Pérez que es tornava a vestir de curt a casa. Tanmateix, el Bàsquet Girona reaccionava de manera contundent ficant quatre de cinc triples, que els situava set punts per davant. Una gran reacció dels tricolors, amb Juan Rubio com a executor a cop de triple, capgirava i tancava el primer parcial amb el 23-20 favorable. Un fet que des del club han esmentat que "era el millor que ens podia passar perquè els gironins estaven dues passes per davant nostre en els dos costats".

Però, no es podien arribar a imaginar la contundència demostrada pel MoraBanc en l'inici del segon període, un aspecte que necessitaven si volien arribar a la victòria. Com una roca al darrere i amb un Jean Montero que començava la seva festa particular, els locals estaven sent ara els clars dominadors del partit. Els visitants baixaven percentatges, i els de Natxo Lezkano tancarien la primera part amb el 48-30. Contestaven a les cistelles dels gironins i aconseguien mantenir l'avantatge aconseguit en els primers vint minuts. Tot això lluitant contra absolutament tot. El marcador de faltes (17-8) girava clarament a favor del Girona, però la solidesa dels tricolors estava molt per sobretot plegat, i això té un mèrit terrible.

La sorra del rellotge anava caient i la diferència es mantenia. Les forces del rival afluixaven i el MoraBanc Andorra acariciava la vuitena victòria a base de bon bàsquet i espectacle fins a arribar al 93-66 final. Tyson Pérez feia esclatar la Bombonera amb una grandíssima actuació que lapidava tota esperança gironina.

Ara, arriba una aturada de quasi tres setmanes fins al següent partit. L'actual líder de la competició, el Reial Madrid, visitarà el Poliesportiu el pròxim diumenge 3 de març a les 12.30 hores.