Dissabte 27 de juliol de 2024
|
06:11 H
L'entrenador de l'FC Andorra, Eder Sarabia. (Foto: Arxiu ANA)

Valentia i convenciment per a un partit marcat en vermell al calendari

Andorra la Vella.- L'FC Andorra posa marxa cap a Madrid per enfrontar-se a l'Alcorcón, un partit marcat en vermell al calendari per la seva complicació i exigència. Actualment, només els hi separa un punt en la classificació, i la victòria suposaria la sortida del pou pels dos equips. L'entrenador del club, Eder Sarabia ha esmentat que volen afrontar el partit amb "valentia i convençuts, tenint les coses clares per fer un bon joc". Viatgen sense baixes i amb el possible debut de Pombo, qui no sortirà de titular.

Aquesta setmana ha sigut llarga, però els hi ha servit per treballar bé, preparar-se i poder tenir la ment en el partit d'exigència mental, física i futbolística. "Queda moltíssim, moltíssims punts i no és definitiu" ha declarat Sarabia. Tanmateix, pot marcar un plec llarg d'aspectes dins de la lluita per la permanència a segona. "He intentat enfocar els entrenaments en com pot estar el rival, però principalment en com estan ells" ha mencionat, posant en relleu que tot i continuar sense sumar els tres punts, estan molt a prop. "Al Llevant li va costar crear ocasions al Leganés, però nosaltres li vam fer dos gols; amb l'Elx vam fer un bon partit i encara que vam perdre a Saragossa i va ser un cop molt dur, l'Sporting li acaba de ficar tres" ha pogut analitzar, volent afegir que "contra el Tenerife vam marxar amb sensacions boníssimes, sobretot en la segona part". En addició, recalca que segueixen en la línia de tot allò que els hi porti a continuar a estar forts.

L'equip madrileny té una solidesa defensiva d'enveja. Els hi han creat poques ocasions i amb l'estil de l'entrenador, Mehdi Nafti, solen ser molt més sòlids, creant ocasions fins al final, rebent pocs gols i que amb poc, aconsegueix resultats favorables. El basc ha puntualitzat que portaven una ratxa de victòries que es va trencar contra l'Huesca, qui li va encaixar un gol en els últims minuts. Esperen que la derrota els hi hagi fet mal, on puguin desenvolupar una disputa de dos. "No esperem un partit lineal de noranta minuts en què nosaltres tinguem la pilota i ells estiguin replegats, estem preparats per tot el que pugui succeir".

Donant-li una importància vital a l'aspecte mental, Sarabia ha preparat als jugadors perquè si fa falta, ataquin i puguin introduir els aspectes que no han implementat en els darrers partits: incidència en les perdudes, mínims detalls defensius com els serveis de banda, entre d'altres. "Som un equip que busca variants, alternatives i que mantenim un equilibri en el joc", ha conclòs.