Dissabte 27 de juliol de 2024
|
09:10 H
L'esquiadora Carla Mijares. (Foto: Origami / Òscar Rius)
Els obridors de l'eslàlom gegant, d'esquerra a dreta, Clàudia Garcia, Eric Ebri, Àlvar Calvo i Pere Cornella. (Foto: FAE)

Mijares es prepara per al debut a Soldeu

Andorra la Vella.- L'eslàlom de diumenge de la Copa del Món de Soldeu comptarà amb la presència de Carla Mijares, que sortirà amb el dorsal 51 en la seva segona WC de la temporada. Arriba en bon estat de forma, coneixent el que és competir en una prova d'aquest nivell d'exigència després de la cita de Flachau (Àustria), on no va poder completar la primera mànega.

Mijares està demostrant tenir una bona qualitat en la disciplina. Ha pogut entrenar els últims dies a Soldeu amb Íria Medina, qui finalment no ha pogut competir al gegant per acabar de recuperar-se de la tendinitis rotuliana que pateix als dos genolls. Tanmateix, les dues esquiadores han estat presents com a espectadores, gaudint de la festa de l'esquí alpí a casa.

La cursa iniciarà a les 10.30 hores amb la primera mànega, mentre que la segona està prevista per les 13.30 hores.

Obridors andorrans


En l'eslàlom gegant de dissabte, han obert la competició Clàudia Garcia, Àlvar Calvo, Marc Fernández, Pere Cornella i Eric Ebri.Diumenge serà el torn de Pirmin Estruga, Salvador Cornella i Eric Ebri en la primera, i en la segona, Marc Fernández se sumarà a Cornella i Estruga.

Cancel·lat el primer descens de Crans Montana

Sembla que el temps no vol que es disputi la Copa d'Europa de velocitat de Crans Montana (Suïssa), on participa Jordina Caminal. Per segona vegada, es viu una cancel·lació als Alps. Dijous va ser l'entrenament. Dissabte, el primer descens a causa de la neu, el qual s'ha ajornat a diumenge.

L'organització ha pres la decisió d'ajornar i programar les dues curses de descens per diumenge, ja que es preveu unes millors condicions meteorològiques. La intenció és poder realitzar mínim una d'elles.