Diumenge 19 de maig de 2024
|
05:05 H
L'esquiador Joan Verdú en un moment de la cursa. (Foto: Eurosport/FAE)

Verdú 'out' en la primera mànega a Bansko

Andorra la Vella.- Tot i que anava amb confiança per "buscar bastant gas", la sort no ha estat del costat de Joan Verdú, que ha caigut en la primera mànega del gegant de la Copa del Món de Bansko (Bulgària). Sortia amb el dorsal 14 i ha marcat un molt bon primer parcial, col·locant-se a 0.17' per sota del suís Marco Odermatt, on al segon ja era el líder de la cursa. Però, poc després ha perdut l'equilibri a la sortida d'una porta on ha acabat a terra, en una caiguda sense conseqüències.

"Una gran llàstima avui. No he pogut acabar la primera mànega. Estava esquiant molt, molt fort" ha esmentat l'esquiador en acabar la cursa on ha sortit un sol objectiu en ment, quedar entre les primeres posicions. "He sortit per totes, em notava bé, però un mini, mini error m'ha deixat ràpid fora de carrera" ha declarat, afegint que és una pena, però es queda amb els aspectes positius. Han de continuar treballant i analitzar l'actuació d'avui. Sent crític, ha conclòs que estan "en una línia que ja ens hagués agradat somiar-hi en el passat, així que tranquil i a continuar treballant fort i somiant ben amunt i apuntant ben alt".

Ara, toca esperar fins a les tres cites programades per als Estats Units (24 de febrer a Palisades Tahoe, i els dos primers dies de març a Aspen). El final de la temporada del tricolor està agendada a Kranksja Gora (Eslovènia) el 9 de març. Tanmateix, en cas de classificar-se, correria a les finals de Saalbach el 16 de març.