Dissabte 27 de juliol de 2024
|
04:31 H
El nou jugador de l'FC Andorra, Jorge Pombo, i el director esportiu, Jaume Nogués, al berenador de la Comella. (Foto: FC Andorra)
El nou jugador de l'FC Andorra, Jorge Pombo, al berenador de la Comella. (Foto: FC Andorra)

Pombo: 'No m'ho vaig pensar dos cops'

Andorra la Vella.- El nou jugador de l'FC Andorra, Jorge Pombo, ha estat presentat aquest dimarts amb la presència del director esportiu, Jaume Nogués, qui ha destacat la seva "dilatada experiència" i la seva capacitat d'adaptació en les posicions al terreny de joc. "Té una gran última passada i pilota parada. Crec que amb el nostre perfil, que supera línies amb facilitat, ens pot anar molt bé" ha afegit.

El saragossà provinent a cost zero del Racing de Santander ha confessat que no s'ho va pensar dos cops quan va sorgir l'oportunitat. S'ha decantat pel Principat fins a final de temporada pel bon projecte d'un club de segona que "sorprèn que tingui tanta pilota" i que posseeix "un estil de joc que m'agrada molt". Picadeta d'ull a les seves arrels al Reial Saragossa, on sempre han tingut un plantejament similar i es domina per arribar a crear tantes ocasions "que al final les has de materialitzar". Una necessitat que els tricolors pateixen duel rere duel, on arriben molt bé fins a l'àrea, però, no acaben d'encaixar-la. "Crec que puc donar el meu millor nivell de segona punta o mitja punta, sobretot darrere dels mig centres contraris" ha comentat, valorant un gran desenvolupament i on ha pogut demostrar totes les seves taules.

Tal com ell mateix ha esmentat, arriba d'una situació "fotuda", on solament ha pogut disputar setze minuts aquesta temporada amb el club verdiblanc, però amb moltes ganes de tornar a disputar partits i demostrar a la gent del club tot allò que pot aportar. No obstant això, és conscient que són situacions que es viuen de manera recurrent al món del futbol. Sense tenir cap més oferta, s'ha decidit per les persones que "han dipositat tota la seva atenció i confiança en tu".

Debut contra l'Alcorcón

Moltes especulacions sobre si el seu debut serà a Alcorcón o si l'entrenador, Eder Sarabia, voldrà endarrerir la seva posada en escena a casa contra el Vilareial B. Pombo, tot i tenir ganes de jugar al més aviat possible, ha estat contundent afirmant: "A vegades tens moltes ganes i molta ànsia per jugar ja, però entenc que un jugador s'ha d'adaptar primer a l'equip i després a les necessitats que tingui el míster" que és per al que "he vingut, per aportar el que ell (Sarabia) vulgui".

El balanç del mercat d'hivern

Nogués valora el mercat com a "positiu", tot i tenir l'espineta de no haver agafat un extrem, després dels reforços de Jon Karrikaburu i Pombo i l'alta de Christos Almpanis, definint-ho com "els jugadors que el club demanava". Alhora, ha volgut agrair a Shabani i Andersson pel seu pas pel club, també a Manu Nieto (cedit a l'Eldense fins a final de temporada) amb qui han estés el seu contracte per una temporada més. S'ha de tenir en compte que el club no té un filial i que els jugadors pugen del Nàstic de Manresa. Tanmateix, tenen una plantilla molt àmplia amb 26 jugadors d'una mitjana entre 23 i 25 anys.

Finalment, el director esportiu ha mencionat que la realitat del FC Andorra a la classificació és la que és i que ho està afrontant amb "molt optimisme". "Si s'han de buscar culpables, el màxim responsable de la situació soc jo, la persona a la qual han escollit per dirigir aquest projecte esportiu" ha valorat de manera crítica, ficant sobre la taula que "s'han passat de frenada" en certs moments.

Passi el que passi "a dia d'avui, la plaça de Sarabia està confirmada" fins a final de temporada. No preveuen un canvi d'entrenador en aquests moments, però, ha afirmat que tot pot passar i la seva intenció és "remar fins al final", confessant que compten amb el suport de Gerard Piqué.