Diumenge 19 de maig de 2024
|
03:51 H
L'equip infantil masculí de vòlei d'Andorra, CV Andorra. (Foto: Club Vòlei Andorra)

Un pas més del CV Andorra per somiar amb l'ascens a primera

Andorra la Vella.- L'equip infantil masculí de vòlei d'Andorra, CV Andorra, s'ha classificat com a primer del grup C de la segona divisió del campionat de Catalunya i ara, disputaran la segona fase per continuar somiant en entrar en la màxima divisió.

Després de fer una primera fase excel·lent amb només una derrota en 14 partits disputats (2-3 contra el Club Natació Sabadell Blau), l'equip comença a preparar el següent repte: arribar als grups de promoció. Tot i que des del Club Vòlei Andorra han assegurat que el seu objectiu és treure el màxim rendiment dels jugadors individualment, els agradaria tornar a tenir un gran equip, com ja van poder gaudir anys enrere.

Sorprèn la passió que l'equip demostra tenir per al vòlei, fet que han volgut recalcar des del club. Això, provoca una feina diària molt més productiva i que veuen com a un futur pròxim de molts èxits. Els defineixen com les 'pedres precioses' pel que aconsegueixen a mesura que passa el temps i volen continuar traient els millors resultats possibles en tots els sentits.

Segona fase: més a prop de l'ascens

CV Andorra s'enfronta als quatre millors equips de cada grup, formant dos grups de vuit, on els primers ascendeixen de manera automàtica a la primera divisió. Un fet que els col·locaria en el punt de mira del vòlei infantil a Catalunya. Tanmateix, en cas que no puguin obtenir-la directament, encara gaudirien d'una segona oportunitat. Això sí, havent de disputar prèviament l'anomenat Grup Promoció i, més tard, la fase d'ascens.