Instant del partit Atlètic Escaldes - FC Santa Coloma. (Foto: FAF)
Instant del partit Penya Encarnada - Inter Escaldes. (Foto: FAF)

Golejades i sorpreses en una nova jornada de la Lliga Multisegur Assegurances

Andorra la Vella.- La disputa per la Lliga Multisegur Assegurances està entre dos equips, a onze jornades que posi fi en aquesta temporada 2023-2024. UE Santa Coloma reafirma el lideratge apallissant al CF Esperança, i li segueix de molt a prop Inter Club Escaldes, a tan sols dos punts de diferència.

UE Santa Coloma 6 - CF Esperança 0

Els colomencs no van tenir pietat davant els penúltims a la classificació.

Palao obria el marcador al minut 8 amb un gol a la sortida d'un servei de cantonada. A només un quart d'hora del descans, Karim aportava el seu gra de sorra amb una delicatessen dins de l'àrea definint creuat, ras i col·locat. El 3-0 per part de Cifuentes en un altre xut creuat, tancaria la primera part del duel. Tot i l'ambició que va demostrar l'Esperança en reprendre el joc, van deixar espais enrere, error que Alejandro Gómez va aprofitar per fer un doblet (47' i 68'). No contents amb el resultat, Franco González va sentenciar la golejada al 78 amb el 6-0 definitiu.

Penya Encarnada 0 - Inter Escaldes 2

Al Penya Encarnada - Inter Escaldes, es va viure una primera part tranquil·la, a l'espera d'una gran notícia, el retorn als terrenys de Jordi Roca després d'uns mesos lesionat.

Els vermellons van predominar i van poder avançar-se al marcador amb un xut del jugador estrella, Chirri Monje, que finalment seria desviada a córner per Adri Muñoz. Al 41', Abel Argañaraz aprofitava una gran passada en profunditat de Viti, per fer el 0-1. L'Inter va aprofitar per fer el segon al minut 51, després que Joanet la centres per l'esquerra i la pilota quedes per Riverola, que assistia en el doblet d'Argañaraz. Després, els blaus i negres van adormir el partit, tot i que Penya ho va intentar fins al final.

FC Ordino 1 - Atlètic Amèrica 0

A Ordino, es va viure una victòria per la mínima de part del club local davant l'ascendent Atlètic Amèrica.

Una centrada per l'esquerra de Maxi, que va acabar rematant Víctor Tellado (qui ja suma 9 gols) res més començar el partit, va fixar el marcador que mantenia la incertesa fins al xiulet final. Tot just abans de la mitja part, el travesser va evitar el segon de l'Ordino de la mà de Fran Cano. L'Atlètic no va abaixar els braços a la segona part, intentant-ho fins al final amb problemes per arribar amb perill a l'àrea contrària i, per contra, l'Ordino va disposar de fins a 3 ocasions claríssimes de gol per signar la sentència.

FC Pas de la Casa 2 - CE Carroi 2

Repartiment de punts entre FC Pas de la Casa i CE Carroi, els dos equips en permanència que marquen el tall amb Esperança i Atlètic Amèrica, en un partit definit com una muntanya russa d'emocions.

Els dorsals liles s'avançaven quan el rellotge marcava el quart d'hora amb un xut de Wagner des d'una falta. Alfayate marcaria l'empat a 1 abans del descans, en un remat al segon pal després d'un córner. En la segona part, els papers es van intercanviar. Huerta feia al 54' el 2-1 amb un cop de cap impecable. De nou a pilota aturada, Hussain rescataria un punt per al Carroi al 84 de partit.

Atlètic Escaldes 5 - FC Santa Coloma 1

Brutal golejada del vigent campió davant un FC Santa Coloma, que suma dues jornades sense guanyar i es queda enrere en la lluita per al títol, tot i que encara disposa de possibilitats.

Yerai va necessitar 35 segons per perforar la porteria contrària, amb un xut des de la frontal que va desviar Moi fent impossible l'estirada de Josep Gomes. El segon arribava al 22', amb Gemelson aprofitant el rebuig del tir de llarga distància de Yerai, que intentava fer el doblet. Golàs des del mig del camp de Rodrigo a la mitja hora de partit per al 3-0. Hamza va xutar al travesser abans del descans, però en la represa, Aláez va fer un gol ràpid que ficava de nou als colomencs en el partit. L'alegria va durar poc, ja que Cosialls donava el cop definitiu per l'Atlètic al minut 59. Guillaume López arrodonia la golejada al 69 i al 77, Paez va fallar un penal per a un equip colomenc que no va gaudir de la millor sort.