Carregant...

Detall de notícia

  • Lea Ancion al podi de la categoria U20 femenina de la modalitat Sprint al mes de gener. (Foto: FAM)
Per Redacció, 03/02/2024 A LES 14:19

Lea Ancion es penja la medalla de bronze a la Sprint Race

Andorra la Vella.- L'equip nacional juvenil de la FAM ha disputat aquest dissabte la prova Sprint a Itàlia, puntuable per al circuit Youth de la ISMF World Cup, en la qual han participat els quatre atletes: Lea Ancion, Max Palmitjavila, Miquel Naudi i Marc Casanovas.

La bona notícia de la jornada ha arribat de la mà de Lea Ancion, que està disputant una temporada molt sòlida i regular, assolint uns resultats excel·lents. Ancion ha finalitzat la final en tercera posició, penjant-se la medalla de bronze en la seva categoria U20.

En la mateixa categoria masculina, Max Palmitjavila s’ha quedat a les portes del podi, aconseguint la quarta posició final en aquesta prova Sprint. Miquel Naudi i Marc Casanova han passat les primeres qualificacions i han disputat els quarts de final. Naudi s’ha quedat a només cinc segons de passar a les semifinals.

Finalment, cal destacar la participació, d'aquest divendres, de l'equip nacional sènior amb Oriol Olm i Adrià Bartumeu al capdavant a la prova Sprint a Copa del Món sènior de Villars sur Ollon, Suïssa. Amb tot, Bartumeu no va poder passar de les qualificacions, però Olm va poder passar a quarts de final.