Dissabte 27 de juliol de 2024
|
10:47 H
El defensa central, Àlex Pastor, al partit FC Andorra - Elx. (Foto: FC Andorra)

Pastor: 'No és fàcil, els àrbitres es poden equivocar tant a favor com en contra'

Andorra la Vella.- "No és fàcil, els àrbitres es poden equivocar tant a favor com en contra, però no vull parlar d'això", han estat les paraules del defensa central del FC Andorra, Àlex Pastor, davant les paraules d'Eder Sarabia després del partit contra l'Elx. Un duel que es va disputar diumenge passat al Nacional, on ha mencionat que, tot i que estan jugant bé sempre es pot millorar, però, "els resultats no estan acompanyant i d'aquests moments també es poden aprendre moltes coses".

Amb la segona volta just acabada de començar, als tricolors els hi espera al davant divuit jornades en què Pastor ha assegurat que "encara queda molt" i "que lluiten per salvar la categoria". Dins del vestidor ho tenen molt clar: si volen treure això, han de continuar amb la seva filosofia, competint i mantenint l'estil de joc que els hi caracteritza des de ja fa uns anys. Una solució que no passa pel mercat de fitxatges i les noves incorporacions, sinó que han de ser els mateixos jugadors que surtin de l'enrenou, on se situen en la tercera plaça del descens. "Hem de fer un pas endavant, sobretot els més veterans. Fora pots trobar recursos, sí, però la solució està en nosaltres", ha analitzat.

"Estem en el punt en el qual un partit igualat, s'acaba decantant pel rival", ha esmentat alhora que ha valorat que la temporada passada, van estar en la mateixa situació amb la diferència que el resultat acabava sent favorable. El defensa ha declarat de manera optimista que creu "que s'acabaran decantant per nosaltres els partits". No fixen cap meta de partits mínims a guanyar, una xifra que no calculen i que "passa per guanyar dissabte" on els espera un CD Tenerife amb la qual volen "agafar una bona ratxa".

Braçalet de capità i sensacions

La lesió patida al novembre va venir en un dels millors moments del barceloní. Ara, Pastor es troba en un bon moment en què "és qüestió d'agafar confiança, continuïtat i estic intentant aprofitar tots els minuts que em donen" i les recompenses arriben "després de quasi quatre anys que porto aquí, dur el braçalet a Saragossa va ser molt bonic i molt important per a mi. Espero poder-ho dur més vegades".