Carregant...

Detall de notícia

  • Competició AndbankGSeries. (Foto: Circuit Andorra AndbankGSeries)
  • Buggy en la competició AndbankGSeries. (Foto: Circuit Andorra AndbankGSeries)
  • Competició AndbankGSeries. (Foto: Circuit Andorra AndbankGSeries)
Per Redacció, 29/01/2024 A LES 13:00

La G3 de les AndbankGSeries s’ajorna per la climatologia adversa

Pas de la Casa.- Els organitzadors de les AndbankGSeries s’han vist obligats a prendre la decisió d'ajornar el 'meeting' (G3) que s’havia de disputar dissabte 3 de febrer. Les altes temperatures que es registren al port d’Envalira no permeten treballar amb normalitat a la pista del Circuit Andorra. Així doncs, la recta final es reserva pel 10 de febrer i el 17 finalitzarà el campionat amb la disputa de la G4.

El director de la instal·lació, Alex Bercianos, comentava que “la situació anticiclònica que està afectant en general tot el país i que segons les previsions s’allargarà fins al dia 5 de febrer" i ha afegit que "els mapes meteorològics no preveuen canvis fins a aquesta data". "Creiem que la decisió més coherent, tant per als competidors i les seves mecàniques com per mantenir la pista amb un mínim de condicions per poder recuperar-la en el moment que la meteo canviï, és la d’ajornar una setmana la competició”, ha emfasitzat.

A més, Bercianos ha volgut recalcar que “la pressió que exerceix sobre la pista un 'meeting' de les AndbankGSeries és molt superior a la que pugui exercir qualsevol activitat que es faci diàriament al Circuit Andorra. És evident, que les mànegues que es disputen en competició en què els pilots ho donen tot per guanyar tenen una repercussió molt més gran, pel que fa al desgast de pista, que els cursos d’iniciació que s’imparteixen diàriament a la instal·lació, per esmentar una de les activitats més habitual”.