Carregant...

Detall de notícia

  • Els participants del Campionat Zona Ouest celebrat a Tolosa. (Foto: Fandjudo)
Per Redacció, 29/01/2024 A LES 10:28

Tres medalles d'or per a Andorra en el Campionat Zona Ouest de judo

Andorra la Vella.- Andorra s'ha endut tres medalles d'or en la participació de l'equip cadet de la Fandjudo al Campionat Zona Ouest que aquest diumenge s'ha disputat a Tolosa. L'equip estava compost per Ares Ballesté -44, Ian López -46kg, Joan Gilabert -55, Jan Ballesté -73, Sophie Marty -70, Isona Cerro +70 i Mihail Kraljevski +90.

Com a resultats principals, cal destacar les tres medalles d'Or d'Isona Cerro amb quatre victòries, de Mihail Kraljevski +90 amb tres victòries i de Sophie Marty -70 amb dues victòries, i també la medalla de plata d'Ares Ballesté, i les dues medalles de bronze de Joan Gilabert i de Jan Ballesté amb tres victòries.

El judoka Ian López, tot i guanyar un combat, no va aconseguir classificar-se pel pròxim campionat regional de França.

Paral·lelament, l'equip mínim de la Fandjudo també va aprticipar dissabte en el Zone Ouest Coupe Minimes celebrat a la localitat francesa de Foix. En aquest certamen, Víctor Pérez (-46kg) va endur-se la plata i Biel Rodríguez (-60kg) el bronze.

Jana Besolí (-57kg) va finalitzar 5a i Lara Perez (-52kg) 7a, assolint així tots quatre la classificació per a les semifinals del campionat de França l'11 de febrer a Tolosa. També va participar Roc Ballesté (-55kg), guanyant un combat a la seva lligueta.