Carregant...

Detall de notícia

  • Cande Moreno a Zauchensee. (Foto: Christophe Pallot)
  • Roger Puig al podi de Veysonnaz. (Foto: FAE)
Per Redacció, 26/01/2024 A LES 18:21

Cande Moreno no aconsegueix completar el descens a la Copa del Món de Cortina

Andorra la Vella.- Cande Moreno ha disputat el primer descens dels dos previstos a la Copa del Món de Cortina d’Ampezzo aquest divendres. L’andorrana no ha completat la baixada, ja que no ha pogut recepcionar a temps després d’un primer salt a l’inici de la cursa. Per consegüent, ha quedat fora a la part alta del circuit.

Igualment, l'entrenador, Simón Bastelica, ha recordat que “hi ha hagut moltes caigudes perquè avui era dia de cursa i s’anava més ràpid”, tot i que “la preparació de la pista ha sigut espectacular”.

No obstant, la cursa d’avui ha estat per a l’austríaca Stephanie Venier amb 1.33.06, per davant de la suïssa Lara Gut-Behrami, i amb tres empats en la tercera posició amb la canadenca Valerie Grenier, l’austríaca Christina Ager i la italiana Sofia Goggia.

Roger Puig, tercer al supergegant FIS de Veysonnaz

Roger Puig ha aconseguit aquest divendres un nou podi a Veysonnaz en un dels dos supergegants. Al primer, un salt l’ha desequilibrat i ha fet un interior després del primer parcial, i ha quedat fora. Al segon supergegant, però, ha controlat més els bonys de la pista i ha pogut finalitzar tercer.

L'andorrà ha acompanyat al podi al canadenc Alexis Guimond, que ha estat el vencedor, i a l’austríac Manuel Rachbauer, que ha acabat segona posició.

Pere Cornella tanca els cinc dies de la Copa d’Europa de Tarvisio

Finalment, Pere Cornella ha disputat l’última prova de la Copa d’Europa de Tarvisio a Itàlia, després de quatre dies de competició que han estat claus per al seu futur. Durant aquests dies ha disputat un supergegant, dos descensos, més dues jornades d’entrenament de descens que han sumat experiència en l’esquiador andorrà.