Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiador andorrà Joan Verdú. (Foto: Christophe Pallot / Agence Zoom)
Per Redacció, 24/01/2024 A LES 10:27

Verdú assoleix la 7a plaça a la Copa del Món d'Schladming

Andorra la Vella.- Joan Verdú ha assolit aquest dimarts el 7è lloc al gegant de la Copa del Món d'Schladming (Àustria). Després del podi (tercer) a Val-d'Isère i la 5a posició d'Alta Badia, aquest és el tercer millor resultat de l'esquiador andorrà a la Copa del Món.

Verdú ha estat 7è amb un crono de 2.10.85, a 0,82 del guanyador, el suís Marco Odermatt (2.10.03), i a mig segon (0,53) del podi, que han completat l'austríac Manuel Feller, segon, i l'eslovè Zan Kranjec, tercer.

A la primera mànega, l'andorrà ha marcat el 18è temps amb +1,35. Verdú, que sortia amb el dorsal 11, arribava 10è, però després, segons avançava la cursa, anava sumant posicions fins a la 18a final d'aquesta primera mànega.

A la segona, ha sortit el 13è amb la inversió, i ha fet una mànega molt bona amb què ha aconseguit en un primer moment situar-se primer, fins que han anat baixant els corredors que tenien millor temps a la primera mànega. Finalment, ha estat 7è en la cursa, però sent el segon millor temps a la segona mànega, amb només +0,45 respecte a Odermatt. A més, Verdú ha estat el corredor que més posicions ha recuperat respecte a la primera mànega, 11 posicions, per les 10 que ha millorat Odermatt, que a la primera havia fallat.