Carregant...

Detall de notícia

  • Àxel Esteve a Berchtesgaden. (Foto: FAE)
Per Redacció, 14/01/2024 A LES 19:14

Àxel Esteve assoleix a Berchtesgaden el seu millor resultat en la Copa d’Europa d’eslàlom

Andorra la Vella.- La Copa d’Europa d’eslàlom de Berchtesgaden (Alemanya) ha acabat de la millor manera per a Àxel Esteve, que aquest diumenge ha estat 21è, ha assolit novament punts de Copa d’Europa, i a més ha estat aquesta la seva millor cursa en la competició continental.

Si dissabte sumava dos punts de Copa d’Europa, avui han estat deu punts els que ha aconseguit Àxel Esteve, que ha acabat 21è a la cursa després d’una molt bona primera mànega i una segona que, tot i ser més conservadora, segons ha explicat el tècnic Greg Ribotto, ha estat suficient com per estar entre els millors.

Esteve ha marcat un crono final de 2.00.82, a 3.75 del guanyador, el suís Fadri Janutin (1.57.87). L’andorrà assolia el 24è temps a una primera mànega que es convertia en una autèntic malson per als esquiadors. Més de la meitat de la cursa no ha acabat aquesta primera mànega, que era molt exigent. Entre ells, no ha pogut acabar Àlex Rius. “Rius no ha agafat el ritme des de l’inici, li ha costat una mica i era una mànega molt selectiva”, ha explicat Greg Ribotto, l’entrenador.

A la segona mànega, Esteve ha sortit una mica més conservador i amb el seu bon esquí ha aconseguit el 19è temps de mànega, que l’ha suposat, finalment, ser el 21è al final de la cursa i sumar 10 punts més de Copa d’Europa.