Detall de notícia

• Partit del FC Andorra contra el CD Leganés. (Foto: FC Andorra)
Per Redacció, 14/01/2024 A LES 18:24

Una derrota que fa mal

Andorra la Vella.- L'Andorra ha estat superior en la visita del Leganés al Nacional, s'ha posat dues vegades per davant però ha acabat caient per culpa d'un penal en el temps afegit. Al final, tot i fer mèrits per sumar almenys un punt, els tricolors han marxat de buit en un duel en què han fet més coses bé que el líder però que no han sabut competir en els moments decisius.

El primer temps ha estat força ensopit, tot i que si algú ha dominat ha estat l'Andorra. Iker Benito, molt actiu en aquest primer temps, ha provocat les dues primeres arribades, mentre que Rubén Bover no ha aconseguit donar-li prou força a la rematada després d'una excel·lent passada llarga de José Marsà. El Leganés, per la seva banda, no s'ha apropat a la porteria de Dani Martín en els primers 45 minuts.

En la primera jugada després del descans, José Marsà ha dividit, Jandro ha conduit i ha clavat un xut ajustat al pal per obrir el marcador. L'Andorra, però, no li ha donat continuïtat i, en un córner, el Leganés ha fet l'empat (62'). A partir d'aquí tot ha embogit. Ho ha provat Iván Gil, massa creuat, ha replicat Franquesa amb un xut que ha salvat Dani Martín, mentre que Scheidler i Pampín no han trobat el fons de la xarxa en una doble ocasió claríssima. En aquella jugada, però, l'àrbitre ha acabat assenyalant penal per mans després de consultar el VAR i Iván Gil ha tornat a avançar els tricolors en el marcador (76').

L'alegria, però, no ha durat ni un minut i, només servir de centre, els madrilenys han tornat a empatar en una ràpida jugada. Tot i la patacada, els d'Eder Sarabia han tingut les següents dues arribades a l'àrea rival, en dues ocasions molt clares. La primera, en una passada mil·limètrica de Pastor a la qual Iván hi ha arribat massa forçat i, al 83', Scheidler n'ha tingut una de claríssima amb un cop de cap que ha salvat Diego Conde amb una ma estratosfèrica.

Per la seva banda, el Leganés només ha necessitat una jugada aïllada en el temps afegit per provocar un penal que Diego García ha transformat en el 2-3 definitiu.