• Jugadors del MoraBanc aquest dissabtre després de la victòria contra el Surne Bilbao Basket. (Foto: MoraBanc)
Per Redacció, 14/01/2024 A LES 11:09

La millor defensa és un bon atac

Andorra la Vella.- Nou partit a la Bombonera, el partit va començar amb pas ferm, liderats per un Smith totalment desenfrenat (14 punts mitja part) que clavava en el tram inicial d’enfrontament. El MoraBanc Andorra va reaccionar, i començava així un intercanvi de cops durs.

Els visitants van venir amb el cartell de tercera millor defensa de la lliga, i es va notar. Patint i amb molt d’ofici, els tricolors van aconseguir tancar la primera meitat amb el 40-44 desfavorable però ja firmable vist l’encert i la posada en escena del rival.

La segona part va ser un partit completament diferent. Partint des d’un treball defensiu que asfixiava a l’oponent i rematant al davant amb un Tobias Borg que continuava amb el canell molt calent. Així es va obrir l'escletxa i, continuant bé al darrere, es va mantenir posar al Surne Bilbao Basket contra les cordes encarant els darrers deu minuts (66-56).

Mentre Tobias Borg va ser clarament l’home del partit, també va arribar el torn de Jerrick Harding, que es va enfilar fins als 21 punts. El nord-americà va tornar a ampliar el màxim avantatge pels locals i va deixar l’equip basc mig KO. Tot i la reacció final dels visitants, el MoraBanc Andorra va acabar de tancar el seu cèrcol i va jugar amb cap fred per lligar la setena victòria de la temporada (87-78).