Carregant...

Detall de notícia

  • Cande Moreno a la Copa del Món de Zauchensee. (Foto: Christophe Pallot)
Per Redacció, 13/01/2024 A LES 19:00

Cande Moreno recupera bones sensacions tot i no acabar el descens de la Copa del Món de Zauchensee

Andorra la Vella.- Cande Moreno no ha pogut completar el descens de la Copa del Món de Zauchensee (Àustria), tot i estar fent un bon esquí i tenir bones sensacions.

L'andorrana ha quedat fora quan ha entrat a la zona del bosc i en un dels revolts ha entrat massa directa i, per sort, ha aconseguit controlar la situació per no fer un recte contra la tanca. El seu esquí fins al moment estava sent bo, amb un primer sector en què se situava amb el 21è temps i fins i tot el millorava amb el 19è temps al segon sector. Al tercer, marcava el 27è crono, per després entrar una mica passada a una porta, perdre la línia i saltar-se la següent porta, quedant, d'aquesta manera, fora de la cursa.

"Per fi he tornat a tenir bones sensacions sobre els esquís, a tenir confiança, i crec que era un bon dia per fer un bon resultat. He esquiat bé i és positiu perquè estem anant en la bona direcció. Poc a poc estic tornant al meu nivell, que últimament m'estava costant una mica. És una llàstima no haver acabat avui", ha explicat Moreno.