Carregant...

Detall de notícia

  • Àlex Rius al pòdium de Val Palot (Itàlia). (Foto: FAE)
Per Redacció, 10/01/2024 A LES 17:04

Victòria a Itàlia per a Rius i Cornella amb els millors punts de la temporada

Andorra la Vella.- La Val Palot (Itàlia) ha acollit aquest dimecres un segon eslàlom FIS amb novament victòria andorrana, en aquest cas d'Àlex Rius. A més, Xavier Cornella ha finalitzat quart. Tots dos han assolit els millors punts de la temporada.

Àlex Rius s'ha imposat després d'una segona mànega, millorant les prestacions de la primera, on havia estat quart a 0.38 de Cornella, que marcava el millor registre. Així, el temps final de Rius per a la victòria ha estat de 1.20.90, amb un avantatge de 0.11 sobre el segon classificat, l'italià Diego Bucciardini, i de 0.20 sobre el tercer, l'armeni Gleb Mosesov. La quarta posició se l'ha endut Xavier Cornella, que amb 1.21.17 ha acabat a 0.27 de Rius. Cornella s'havia imposat al primer eslàlom. Per la seva part, Àxel Esteve ha quedat fora en la primera mànega, que amb tot, estava fent un bon eslàlom com per estar al davant.

Àlex Rius i Xavier Cornella han obtingut la millor cursa de la temporada en punts FIS. Rius n'ha marcat 26.69, mentre que Cornella n'ha fet 29.13. Si bé cap dels dos no han aconseguit millorar els seus actuals registres (24.36 i 28.36, respectivament), sí que assoleixen els millors punts de la temporada. Fins al moment, Rius havia marcat com a millor puntuació 28.64 a Baqueira el passat desembre, mentre que Cornella tenia els 32.09 d'ahir, també a Val Palot.