Carregant...

Detall de notícia

  • Gina del Rio, campiona dels 20 km mass start. (Foto: FAE)
Per Redacció, 06/01/2024 A LES 18:11

Gina del Rio s'imposa als 20 km mass start de la Copa d'Europa d'Oberwiesenthal

La fondista andorrana s'ha imposat amb un crono de 56.36,1, amb 4,5 segons respecte a la segona classificada

Alemanya.- Gina del Rio ha guanyat els 20 km mass start en lliure en la segona cursa del cap de setmana a Oberwiesenthal (Alemanya) de la Copa d'Europa, que s'ha disputat aquest disssabte.

La fondista andorrana s'ha imposat amb un crono de 56.36,1, amb 4,5 segons respecte a la segona classificada, l'alemanya Charlotte Boehme, i 29,2 sobre la francesa Melina Berthet, tercera.

Del Rio ha estat tota la cursa al capdavant, liderant en gran part de la carrera un petit grup capdavanter que de mica en mica anava perdent unitats. Finalment, en el tram final Del Rio ha augmentat el ritme per aconseguir distanciar-se i arribar a meta en solitari.

Aquest diumenge la Copa d'Europa d'Oberwiesenthal acull la cursa júnior de 5 km interval start en clàssic, amb Del Rio, i la de 10 km, amb Carola Vila en categoria absoluta.

"Ahir en la quali de l'sprint no va sortir tot com volíem, però després vam poder rematar al final i aconseguir la victòria, amb la qual cosa estic molt contenta del resultat" ha comentat Del Rio. "Avui en els 20 km skating mass start hem intentat mantenir la calma i estar en el grup. Més tard al final s'ha trencat una mica i hem pogut també aconseguir la victòria, així que molt, molt contenta del resultat d'ahir i d'avui, gràcies al gran treball d'equip. Demà tenim una individual clàssica per acabar aquest bloc de carreres" ha afegit la fondista.