Carregant...

Detall de notícia

  • Llovera, Torra i Llobera en la cabina del camió. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 05/01/2024 A LES 18:59

Llovera i Van Beveren superen el pròleg del Dakar

Andorra la Vella.- El pilot de camions Albert Llovera (FESH FESH - Ford Trucks), que fa equip amb Margot Llobera i Marc Torres, i el pilot de motos francès resident a Andorra, Adrien Van Beveren, han superat la complicadíssima etapa pròleg del Dakar 2024. Tal com va anunciar David Castera (Director esportiu de la prova) al final el Dakar 2023, per a aquest any hi hauria novetats importants i una d'aquestes era el pròleg, que deixava endarrere el passeig curt per passar a ser una especial de 27 quilòmetres (un menys del recorregut inicial previst) amb dificultats de navegació i amb traçades molt tècniques, a més dels 130 km d'enllaç.

En acabar l'etapa, Llovera comentava que "al shakedown inicial el funcionament no era del tot correcte. El resultat de les modificacions que vam fer va ser molt positiu i el segon dia de test els comandaments van funcionar de manera correcta". "Vam tenir alguna dificultat en algun dels trams del recorregut, però res de greu. Complim l'objectiu de travessar la línia d'arribada sense problemes. Amb tot, he comentat un parell de coses a l'equip de tècnics de l'equip. Canviar una mica la direcció del camió i modificar la posició del fre" ha afegit.

Per la seva part, Van Beveren ha dit que "és un bon començament" tot afegint que "ser quart en un pròleg és un bon resultat, però no era el terreny més indicat per a mi. Era un esprint i soc més un pilot de marató. Hi havia moltes pistes, el terreny era sorrenc però també molt pertorbat. Va ser complicat i molt intens en termes de navegació; però l'important era començar bé". Demà, primera gran etapa del 2024.