Dilluns 20 de maig de 2024
|
21:27 H
El podi masculí, amb Àxel Esteve al caixó més alt. (Foto: FAE)
Íria Medina ha guanyat en categoria femenina. (Foto: FAE)

Esteve i Medina s'imposen a l'eslàlom FIS Copa Gineta

L’eslàlom FIS Copa Gineta que ha acollit aquest dissabte la pista Esparver de Soldeu el Tarter ha acabat amb victòria d’Àxel Esteve en categoria masculina i d'Íria Medina, en femenina.

Esteve ha aconseguit guanyar gràcies al seu crono d’1.11.42, que ha superat al segon i tercer classificats que han estat Àlex Rius (+1.12) i Xavier Cornella (+1.37), respectivament.

Esteve ja havia marcat el millor temps a la primera mànega (34.96), per davant de Cornella (35.29) i de Rius (35.45), que a la segona mànega ha aconseguit superat el seu company Cornella per situar-se segon.

També han finalitzat la cursa els andorrans Eric Ebri (6è), Salvador Cornella (7è), Pere Cornella (10è), Martí Llort (18è) i Jan Torres (20è).

En categoria femenina Medina s'ha imposat amb un crono d'1.15.11, i ha superat a les espanyoles Anna Borràs i Victoria Cubina, per +6.13 i +6.89, respectivament. Si bé Medina havia estat el segon temps a la primera mànega amb +0.14 respecte a Carla Mijares, que havia guanyat la mànega, a la segona baixada Mijares ha acabat fora i Medina ha fet el millor crono per proclamar-se guanyadora.

A la segona mànega tampoc no ha acabat la cursa Clàudia Garcia, que a la primera havia marcat el quart millor temps. La també andorrana Emma Ledesma ha estat avui 6a.