Carregant...

Detall de notícia

  • El ciclista Adrià Regada, el president de la FAC, Gerard Riart, i el cap de rendiment de Caja Rural, Josep Codinach. (Foto: FAC)
Per Redacció, 28/12/2023 A LES 09:55

Adrià Regada fitxa pel Caja Rural

Andorra la Vella.- El ciclista, tecnificat per la FAC, Adrià Regada, ha fitxat pel Caja Rural, una de les estructures més sòlides del ciclisme espanyol. Regada, que competirà en el filial sub23, va ser presentat ahir al Centre de Tecnificació d'Ordino, acompanyat del president de la federació andorrana de ciclisme, Gerard Riart, així com pel cap de rendiment del Caja Rural, Josep Codinach.

"Estic content, però també vaig amb molta precaució perquè no té res a veure el que correré ara, amb el que he corregut abans" explicava regada, que ha afegit que "el primer any és d'aprenentatge total. No conec la categoria ni tampoc als rivals". Malgrat això, Regada es marca objectius ambiciosos i ha indicat que "m'agradaria fer un top 5 en el circuit basc". Cal recordar que en aquesta competició les curses ja superen el centenar de quilòmetres.

Per la seva part, Josep Codinach, cap de rendiment del Caja Rural Seguros RGA ha coincidit amb el jove apuntant que "el primer any s'ha d'adaptar a la manera de fer, a les proves que competirà" tot afegint que "no se li demanarà cap mena de resultat. Sabem que és de primer any". El debut de Regada serà la tercera setmana de febrer a Cantàbria, en el Memorial Manuel Sanroma.

Representarà Andorra
Riart va aprofitar la roda de premsa per anunciar que Regada vestirà l'elàstica tricolor en el campionat d'Espanya i en els Mundials de la seva categoria.