|
20:22 H
Harding, marcat per dos homes del Gran Canària, intenta fer un llançament. (Foto: ACB / Dani Catalán)

El MoraBanc fa el pitjor partit de l'any i cau apallissat a casa

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra ha jugat el pitjor partit de la temporada, i fins i tot, fregant la pitjor imatge de la història del club a l'ACB, i ha caigut derrotat amb contundència contra el Gran Canària (77-98). Els tricolor no han entrat bé en el partit i la rèmora de punts que han encaixat en el primer quart ha estat una llosa que els de Natxo Lezkano ja no han pogut aixecar.

Tal com si fos un púgil amb una mandíbula de cristall, el conjunt tricolor quan ha encaixat el primer cop s'ha descompost. Malgrat un inici enganyós, on els locals han pres la davantera en el marcador, quan el Granca ha començat a trobar cistella, la defensa del MoraBanc ha desaparegut i ha encaixat un total de 51 punts en la primera mitja part. L'atac, que habitualment aguantava quan l'equip tenia llacunes defensives, avui tampoc ha existit, anotant només 33 punts. L'equip ha abaixat els braços i cap jugador se salva de la crema d'avui.

Lezkano no ha buscat excuses i ha qualificat el partit com "el pitjor de la temporada". Després del pas pels vestidors, els tricolor han tingut l'oportunitat de baixar dels deu punts de diferència, però els de Jaka Lakovic han tornat a treure la piconadora i des de 6,75 s'han tornat a adjudicar el tercer parcial per +6 (20-26). El darrer quart, sense res en joc, és l'únic que s'ha emportat el MoraBanc (24-21). Vuitena derrota consecutiva del Bàsquet Club Andorra que tancaran l'any el dia 28 a la pista del Casademon Zaragoza; l'equip necessita una reacció atès que avui l'afició els ha acomiadat amb soroll de vent i amb una desbandada general abans de la botzina final.