|
22:25 H
Sergi Samper va tornar a ser expulsat. (Foto: FCA)

L'FC Andorra fa un pas endarrere a Santander

Andorra la Vella.- Pas endarrere i fi a la bona ratxa de resultats. Això és amb el que torna l'FC Andorra després de la derrota a Santander (2-0), just el dia que Eder Sarabia va tornar a treure la llibreta de les rotacions i va desnaturalitzar un equip que en les darreres setmanes, si bé no marcava gols, funcionava com un rellotge defensivament. El tècnic va deixar a casa Dani Martín i va tornar a a situar sota pals Nico Ratti, que va fer un bon partit; en atac Sheidler se situava com a punta de llança mentre que Leal entrava per un Petxa que estava en molt bona dinàmica, i Bover tornava a agafar el timó de l'equip. El mateix Sarabia reconeixia que "no he sabut seleccionar bé l'equip. Soc el màxim responsable".

L'inici del partit, però, va ser enganyós. Àlex Calvo va estar molt a prop de marcar amb un xut amb efecte que marxava fora per poc. Però des d'aquí fins al descans, l'atac tricolor va viure l'enèsima travessia pel desert mentre el Racing, el millor en una dècada, jugava desbocat. Només el bon fer de Nico Ratti, que sota pals va tornar a demostrar que és un porter d'allò més solvent, va evitar que l'encontre estigués sentenciat al final dels primers 45 minuts. Un Peque estel·lar liderava l'atac dels locals. El primer gol va arribar passada la mitja hora de joc, quan un atac de suficiència d'Adri Vilanova, que va voler sortir driblant des de la defensa, va provocar una pèrdua amb Ratti descolocat, a qui Vicente va batre amb un xut creuat, 1-0.

Ja en el segon acte, els tricolor van aconseguir frenar l'hemorràgia que tenien a l'esquena dels laterals i, si bé no van crear perill, com a mínim no en rebien. Tot va canviar passat el punt del minut setanta, quan Sergi Samper va tornar a ser expulsat per doble amonestació. Amb un home més el Racing es va decidir a matar el partit, i això ho va assolir als 83 de joc, quan Ruben Alves va xutar, la pilota es va estavellar contra un defensa i va entrar mansa, dins la porteria de Ratti. Derrota que fa mal i que posa molts deures a l'FC Andorra per a les vacances de Nadal; com un mal alumne, haurà d'estudiar què està fent malament per encarar la segona volta amb més somriures i no tantes llàgrimes.