Dilluns 20 de maig de 2024
|
20:54 H
Joan Verdú supera una de les portes del traçat d'Alta Badia. (Foto: Alexis Boichard / Agence Zoom)

Verdú viu un cap de setmana de llums i ombres a Alta Badia

Andorra la Vella.- Joan Verdú ha completat la doble cita de la Copa del Món d'Alta Badia, a Itàlia, amb una de freda i una de calenta. En la cita de diumenge, el velocista tancava amb una espectacular cinquena posició el gegant. Avui però, en la segona de les competicions, Verdú no ha pogut acabar la cursa en no completar la primera baixada.

Diumenge, Verdú va sortir mossegar des de l'inici fins al final. El resultat així ho demostrava. Cinquè amb 2.31.90, a 2.67 del guanyador, el suís Marco Odermatt, i a només 0.41 del podi, que avui el tancava l'eslovè Zan Kranjec. Segon va ser el croat Filip Zubcic. A la primera mànega, Verdú va aprofitar el dorsal 13 que portava. Així, va plantejar un esquí molt sòlid que li va permetre entrar amb el 6è temps a meta, fins i tot recuperant-se d'una enganxada amb un dels seus pals a una de les últimes portes de l'exigent traçat d'Alta Badia.

A la segona mànega, l'esquiador andorrà no es va amagar en cap moment, marcant un temps que inicialment el deixava com a líder fins que van baixar els homes que tenia al darrere. Finalment, el seu crono d'1.15.37 ha ser el cinquè de mànega, a 1.09 del millor registre d'aquesta segona baixada, que va ser per al croat Filip Zubcic amb 1.14.28.

KO en la primera mànega
En la jornada d'avui, Verdú no ha tingut tanta sort i malgrat que ha estat lluitant la cursa des del primer moment sobre un traçat realitzat precisament per Juan Lago, el seu entrenador. Verdú estava produint el seu esquí, però en una porta ha perdut l'equilibri i ha sortit del traçat, no poden creuar la següent Fins a aquell moment, havia marcat un +0.34 que el situava en el 6è temps del parcial. D'aquesta manera, Joan Verdú continua amb 105 punts a la classificació de la Copa del Món.