Carregant...

Detall de notícia

  • Uma de Vertiz, que torna a la selecció, durant el darrer entrenament a Riga. (Foto: FAF)
Per Eduard Piera, 30/11/2023 A LES 18:33

Andorra busca donar la campanada a Letònia

Andorra la Vella.- La selecció andorrana de futbol ja es troba a Riga, on demà jugarà el penúltim partit de la UEFA Women Nations League contra Letònia. Les tricolor s'han trobat un país cobert per la neu i amb un fred de ple hivern, fet que, sens dubte, condicionarà el matx ja començant per l'hora, les dotze del migdia, un fet poc habitual en enfrontaments de caràcter internacional.

"Ens hem trobat condicions climatològiques adverses, però no hi ha excusa, nosaltres també som un país de neu" ha dit el seleccionador nacional José Martín 'Guti' que ha afegit que "hem après la lliçó del partit de casa. És un rival molt fort físicament que fa molt bé la transició defensa-atac". Guti ha advocat per "ser incisius a la zona de la seva lateral esquerra".

Per la seva part, la migcampista Míriam Tizón ha dit que "la neu serà un factor determinant a tenir en compte demà". Sobre el rival ha dit que "el partit a casa va ser una lliçó i ens volem refer a nivell d'imatge i de resultat. Plantejant el partit de diferent manera els hi podem fer mal". Tizón recordava a Bibi Gonçalves, que recentment ha estat operada del genoll però ha dit que "tenim confiança amb totes les jugadores, vingui qui vingui".