Carregant...

Detall de notícia

  • Bernat Lomero en una de les darreres competicions. (Foto: FAN)
  • El bracista Patrick Pelegrina. (Foto: FAN)
Per Eduard Piera, 28/11/2023 A LES 12:26

Pelegrina i Lomero arriben en un gran moment de forma a l'Europeu de piscina curta

Andorra la Vella.- Bernat Lomero i Patrick Pelegrina són els dos nedadors que representaran Andorra en els campionats d'Europa de piscina curta que es disputaran del 5 al 10 de desembre a Otopeni-Bucarest, Romania. Lomero participarà en quatre proves com són els 50 i 100 metres lliures i papallona. "Arribo en un bon moment de forma; aquesta temporada hem canviat la metodologia d'entrenament al club (CN Lleida) i noto que aquestes variacions i el sistema del nou entrenador comencen a donar resultat" destacava el velocista i per aquest motiu "em sento que arribo amb un bon moment de forma en aquesta prova".

Lomero ha explicat que "en ser una temporada olímpica, ens hem centrat sobretot en els 50 i els 100 metres lliures" tot i que ha dit que "les meves millors proves sempre han estat papallona i encara que no les entreni de manera específica, les nedaré també". Quant als objectius, el nedador s'ha mostrat ambiciós i ha apuntat a "intentar rebaixar els rècords nacionals en estil lliure i millorar les meves marques en papallona".

Per la seva part, Pelegrina afirma que "arribo en el millor moment de la meva carrera". El bracista, que espera amb ganes la prova dels 100 metres braça, explica que "el canvi de club (va deixar el CN Lleida per anar al CN Mediterrani) m'ha anat molt bé i estic podent treure el millor de mi". En aquesta mateixa línia destaca que "m'agradaria poder nedar els 100 metres braça amb 59 segons i poques dècimes". Pelegrina, que a més a més també nedarà els 50 braça i els 100 estils, diu que "per mi no és un problema la piscina curta, perquè m'hi sento molt còmode". Malgrat que els Mundials sí que seran en piscina llarga, el bracista diu que "aquest campionat és important i serà un bon moment per veure on estem".