Dissabte 27 de juliol de 2024
|
05:33 H
Sergi Samper entre la boira de l'Estadi de la Ceràmica. (Foto: FCA)

Dani Martín rescata un punt de la Ceràmica

Andorra la Vella.- Dani Martín ha tornat a demostrar la qualitat i l'encert que va ser el seu fitxatge amb l'enèsima gran actuació, aquesta ocasió a l'Estadi de la Ceràmica, contra el Villarreal B, salvant un punt per als d'Eder Sarabia (0-0) i contribuint de manera activa a trencar la ratxa de derrotes en la que estava immers l'equip. No obstant això, la cara B del punt que ha sumat avui l'equip, és que han deixat l'ocasió de posar distància amb els groguets, amb qui estan empatats a punts.

El partit ha estat marcat, en tot moment, per la boira que hi havia sobre l'estadi del Villarreal. Ja en l'escalfament, començava a baixar la boira fins a arribar a final del partit amb pràcticament nul·la visibilitat. Aquesta no era l'única llosa amb què l'FC Andorra ha començat el partit; el triomf de la SD Huesca havia fet caure els tricolor en la zona de descens, un pes afegit per als jugadors, que no guanyen des del triomf contra el Levante, el 28 d'octubre.

A més a més, i com és habitual aquesta temporada, el club ha tancat un nou partit sense marcar gols. La davantera d'avui l'han conformat Iker Benito, Aurelien Sheidler i Julen Lobete, i cap dels tres ha tingut la seva millor tarda. Els canvis en la parcel·la atacant han arribat tard i tampoc no han aportat res especial. I aquesta situació, la de no anotar gols, sí que ha de començar a preocupar a Eder Sarabia, ja que només han anotat un gol en els darrers tres partits.

Malgrat tot, els nervis i les urgències eren més que evidents i els dos equips han jugat amb el fre de mà posat, més preocupats de guardar-se l'esquena que de buscar el cara a cara. En aquesta situació, on els tricolor apostaven per nedar i guardar la roba, Dani Martín s'ha erigit en el millor dels seus. En la primera part ha estat important, però encara ho ha estat més en la segona, on ha fet dues aturades de mèrit i ha estat molt ràpid per reduir espais en sengles internades d'Ontiveros.

En el tram final del matx, els de Sarabia és quan han estat més a prop de gol. Álvaro Martín, Sheidler i Lobete ho han intentat, però tots tres s'han estavellat contra les bones accions de Morro, el porter local. Ja quan faltaven cinc minuts per acabar l'encontre, Sheidler ha tingut una oportunitat en un contracop, però el francès ha tornat a demostrar, altre cop, que fora de l'àrea i quan ha de jugar a més de dos tocs té moltíssimes mancances. Al final, empat a zero i els tricolor estan obligats a guanyar en el segon partit seguit fora de casa, en el sempre difícil Plantío de Burgos.


FITXA TÈCNICA

Villarreal B:
Morro; Iñiguez, Espigares, Tasende, Lanchi; Gelardo, Ontiveros (Ferrari, 73'), Carlo (Marcos, 90'); Rodrigo, Forés (Collado, 73') i Pascual (Tiago, 73).

FC Andorra: Dani Martín; Petxa (Arroyo, 62'), Adri Vilanova, Diego González, Pampín; Samper, Álvaro Martín (Iván Gil, 73'), Molina; Iker Benito (Leal, 73'), Sheidler i Lobete (Nieto, 89').

Árbitre: José Luis Guzmán Mansilla, assistit per Valverde Martínez i Munuera Montero. Collado, Montero, 

Estadi de la Cermàmica.