• Àlex Martínez intenta superar un rival. (Foto: FAF)
Per Redacció, 19/11/2023 A LES 12:10

Poc premi per a Andorra contra Bielorússia

Andorra la Vella.- Cruel derrota (1-0) la que va patir Andorra en el Szusza Ferenc Stadion de Budapest, on es va jugar el partit davant a Bielorússia, a porta tancada, a causa de les sancions derivades per la guerra d'Ucraïna. Els tricolro, que en aquesta finestra tampoc han pogut comptar amb Berto Rosas, van ser millors que els seus rivals, però el mal que ha pesat en els darrers encontres, la manca de gol, va fer que les bones sensacions deixades en el joc no es poguéssin traduir en un millor resultat. A més a més, la jornada va servir perquè el sub21 Ot Remolins fes el seu debut oficial.

L'únic gol del partit va arribar a els acaballes del mateix, en el minut 83. Laptev, que havia sortit a la segona part des de la banqueta, va encertar a batre a Iker Álvarez de Eulate, i marcar l'1-0, amb una forta canonada des de la frontal de l'àrea. Abans, els de Koldo havien tingut un parell de bones ocasions en les internades d'Àlex Martínez, però que no van acabar convertint-se en gol. La selecció nacional tancarà els classificatoris per a l'Eurocopa del 2024 el dimarts, a l'Estadi Nacional, a les 20:45 contra Israel.

FITXA TÈCNICA

Bielorússia:
Ignatovich; Karpovich (Bakhar, 63'), Parkhomenko, Volokov, Pavlovets; Klimovich (Kontsevoi, 46'), Ebong, Kaplenko (Gomyko, 63'), Pechenin (Laptev, 74'); Antilevski i Morozov (Skavysh, 63').

Andorra: Iker Álvarez; de Pablos (Jordi Rubio, 90'), Llovera, Pomares (Ot Remolins, 83'), Cervós; Jordi Aláez, Marc Rebés (Èric Vales, 66'), Marc Vales, Àlex Martínez; Marcio Vieira (Marc Pujol. 87') i 'Cucu' Fernàndez (Aaron Sànchez, 66').

Gols: 1-0 Laptev (83')

Àrbitre: Bulat Sariyev (Kazakhstan) assistit pels també pels kazahks, Sergey Kalachyov i Yuriy Tikhonyuk. Ha amonestat a Marc Rebés, Marcio Vieira, Àlex Martínez i Laptev.