Dissabte 27 de juliol de 2024
|
09:56 H
L'entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano. (Foto: E. P.)

Lezkano advoca pel 'respecte i la prudència' per guanyar a Granada

Andorra la Vella.- Respecte i prudència. Aquesta és la base de la recepta que ha donat l'entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, per afrontar el partit d'aquest diumenge contra el Covirán Granada. El tècnic ha indicat que "el Granada és un equip que juga molt bé i la posició que té en la classificació no és real respecte al que han mostrat a la pista. Han competit tots els partits, fins i tot contra el Madrid, que actualment és el millor equip d'Europa". En la mateixa línia, el preparador basc ha advocat per "anar partit a partit, encara que sigui tòpic, i no mirar més enllà. Hem de fer moltes coses bé per poder guanyar a Granada". Així ho ha explicat en la roda de premsa prèvia al viatge a la ciutat nassarita el tècnic. 

Lezkano espera un partit similar al que els tricolor van jugar contra el Baxi Manresa. "El Covirán és un equip que juga molt ràpid, amb un ritme molt alt; fa que els encontres tinguin moltes possessions i creen moltes accions en el bloqueig directe" ha afirmat, tot destacant que "són el cinquè millor equip de la lliga en el rebot ofensiu, fet que ens obligarà al fet que tanquem molt bé la cistella per tal de no concedir-los tantes segones opcions". Malgrat destacar la bona profunditat de la plantilla granadina, Lezkano ha ressaltat el joc de Cristiano Felício, de qui ha dit que "és un referent en la pintura".

Sobre l'estat de l'equip, després de les dues darreres derrotes, Lezkano ha afirmat que "estem bé. Hem estat fent unes bones sessions d'entrenament i el que treballem és per ser una mica millors cada dia". Quant al fet de tenir més errades en el llançament exterior, el tècnic ha dit que "no és una cosa que em preocupi. Em faria patir que, tenint situacions de llançament no es tirés o que, directament, no creéssim les situacions idònies". En aquest sentit, l'estat de forma d'Harding serà clau per recuperar el millor tir exterior dels tricolor. "Va millorant dia a dia, però encara no està en el punt òptim de rendiment que pensem que pot assolir". Pel que fa als errors que pot tenir l'equip, el preparador ha tret ferro i ha dit que "formen part del joc".

Finalment, sobre l'estat de recuperació del base brasiler, Rafa Luz, Lezkano ha indicat que "aquesta setmana ja ha pogut fer parts de l'entrenament amb l'equip; està més a prop de tornar, i si es van complir els terminis, tal com els teníem marcats, la setmana que ve podria estar a disposició de l'equip".