Carregant...

Detall de notícia

  • Cande Moreno durant l'entrenament realitzat aquest matí. (Foto: Agence Zoom / Alexis Boichard)
Per Redacció, 16/11/2023 A LES 17:47

Cande Moreno ja entrena a Cervinia

Andorra la Vella.- El primer entrenament de la Copa del Món de descens femení s'ha pogut realitzar avui a Zermatt-Cervinia, després que ahir s'hagués de cancel·lar a causa del temps. Cande Moreno ha pogut fer un bon entrenament "amb una neu bastant freda que agafa molt i no s'anava ràpid" ha explicat l'esquiadora.

Moreno ha continuat la baixada i tot i perdre la línia i també velocitat ha continuat amb la pràctica per examinar la pista i gestionar les diferents parts que planteja, de cara a la primera cursa que està prevista per dissabte. El seu crono ha estat de 1.43.01, amb +7.20 respecte al millor temps.

"Avui no era un dia fàcil perquè des d'Ushuaia no em ficava els esquís de descens" ha assegurat Moreno que ha afegit que "és una pista de Copa del Món que no conec, completament nova, i per més que mentalment estiguis preparada per la carrera, és veritat que tampoc el meu esquí estava cent per cent preparat i ho he notat, però per això serveixen els entrenaments". Diumenge és la competició.