Carregant...

Detall de notícia

  • L'equip de l'FC Andorra Genuine, amb els directius i patrocinadors. (Foto: FCA)
Per Redacció, 15/11/2023 A LES 09:25

L'FC Andorra s'alia amb Mi Fundación Álex per la nova temporada de LaLiga Genuine

Andorra la Vella.- L'FC Andorra signa un acord a tres bandes, amb els Special Olympics d'Andorra i Mi Fundación Álex, de Lleida, per tal d'afrontar la nova temporada en LaLiga Genuine, la segona que l'entitat tricolo disputarà. L'equip, que ja va començar els entrenaments fa uns dies, es va presentar en societat el passat cap de setmana en un triangular amb la Fundació del Cornellà i l'Atlètic Lleida, saltant després a la gespa de l'Estadi Nacional. Dimarts, les instal·lacions de la Massana de la FAF van acollir la presentació formal, que s'havia hagut d'ajornar pel dol nacional per la mort de l'ex cap de Govern, Toni Martí.

Aquest proper cap de setmana, el FC Andorra debutarà a LaLiga Genuine d’engany, que viurà la primera trobada a Tarragona. El conjunt tricolor ha quedat enquadrat  al grup 'Superación' i en aquesta primera fase s’enfrontarà a l’Albacete, al Real  Sociedad i el Villarreal. A banda d’aquesta primera trobada a Tarragona, els tricolors disputaran tres jornades  més a la Corunya (16 i 17 de març), Burgos (11 i 12 de maig) i Getafe (8 i 9 de juny).

El director general del club, Jaume Nogués, va comentar que "l'arribada al futbol professional  l’any passat ens va brindar la possibilitat d’entrar a LaLiga Genuine i és una oportunitat  que no podem deixar escapar. És un projecte motivant pel qual apostem amb força  perquè creiem que un dels principals objectius d’un club de futbol ha de ser estar al  costat de la gent del territori i ajudar a la comunitat. La incorporació la Mi Fundació Àlex és una gran notícia que ens permetrà seguir creixent". 

Per la seva part, Marc Farrà, gerent de Mi Nova Aliança i patró del Mi Fundación Álex, va afegir que "és un orgull anunciar el nostre acord amb el FC Andorra i que permet als nostres jugadors competir a LaLiga Genuine amb il·lusió i entusiasme. Iniciem aquesta etapa molt contents i amb ganes d’animar el nostre equip". Finalment, el director nacional d’Special Olympics Andorra, José Antonio Pérez, va remarcar que "quan ens van oferir l’oportunitat de formar un equip per participar a LaLiga Genuine no ens ho vam  pensar i vam posar tots els nostres mitjans per fer-ho realitat. Amb l’experiència de l’any passat, revalidar aquest conveni entre FC Andorra i Special Olympics permet continuar donant visibilitat al nostre col·lectiu".