• Els joves karatekes del país formant abans de la competició. (Foto: FandKarate)
Per Redacció, 13/11/2023 A LES 11:44

El Fudo Shin s'imposa en el Trofeu d'Ordino de Karate

Andorra la Vella.- El Karate Fudo Shin d'Escaldes-Engordany és el club que s'ha emportat més medalles en la primera prova nacional del curs esportiu per a la base, el Trofeu d'Ordino, que es va disputar al llarg del darrer cap de setmana al pavelló Germans Riba de la parròquia ordinenca. En total, els escaldencs van guanyar fins a 15 medalles, de les quals sis van ser d'or. En segon lloc es van classificar els karatekes del Club Karate Encamp, que van signar 10 metalls (quatre ors). El tercer lloc va ser pel Xavier Herver, que se'n va endur 11 (dos ors), i va tancar el medaller el Jion de la Massana que va adjudicar-se sis metalls (dos ors).