Carregant...

Detall de notícia

  • Albert Llovera ha renovat com a ambaixador de Ford Trucks. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 25/10/2023 A LES 10:45

Ford Trucks España anuncia la renovació d'Albert Llovera com a ambaixador de marca

Madrid.- Albert Llovera ha renovat com a ambaixador de la marca Ford Trucks. Aquesta associació, que es va iniciar l'octubre del 2022, "ha demostrat ser una inspiració per a tots els membres de l'equip de Ford Trucks España, la seva xarxa de concessionaris i punts de servei, així com per als seguidors de la marca en xarxes socials", valoren des de la marca.

Des de Ford destaquen que la carrera de Llovera com a esportista i el "seu incansable esperit de superació, personifica els valors de Ford Trucks Espanya de determinació, passió i compromís amb l'excel·lència". El CEO de Ford Trucks España, José Luis Quero, destaca que el pilot "és un exemple inspirador de superació i resiliència, qualitats que són fonamentals per a Ford Trucks España. Tinc la certesa que amb l'Albert en el nostre equip, continuem enfortint els nostres valors i marcant diferències en el mercat espanyol". "Estem emocionats de continuar treballant junts i de portar la marca Ford Trucks a nous horitzons", ha afegit.

Per part seva, Llovera comenta que està "molt content de continuar sent part de la família Ford Trucks". "La meva relació amb la marca s'ha enfortit amb el temps, i estic ansiós per continuar promovent els valors de Ford Trucks, amb els quals m'identifico plenament".

El pilot acaba de tornar del Marroc on ha completat unes proves inicials a les localitats d'Errachidia i Merzouga, al costat de la seva navegant Margot Llobera i el seu mecànic, Marc Torres, el trio que tripularà el camió de l'equip Fesh-Fesh en cas que es confirmi la participació al Dakar 2024. Aquests tests han estat la prova definitiva de les millores incorporades al camió en les últimes setmanes, destinades a optimitzar la suspensió i potència del vehicle, així la nova versió del sistema d'acceleració amb els comandaments en el volant.