Carregant...

Detall de notícia

  • El pilot andorrà Albert Llovera. (Foto: FotoEsport)
  • El vehicle del pilot andorrà Albert Llovera. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 18/10/2023 A LES 12:16

Albert Llovera, de test al desert del Sàhara

Andorra la Vella.- Albert Llovera i l'equip txec FESH-FESH han completat una setmana intensa de tests en diferents escenaris. La primera posada a punt del vehicle es va fer als locals de PCR Sport. A continuació, l'ambaixador de marca de Ford Trucks España i el seu equip van provar el camió a les Comes per després posar rumb al Marroc, en concret a Merzouga (desert del Sàhara), on van treballar per a millorar les prestacions sobre sorra.

Als escenaris de les jornades de test, Llovera va estar acompanyat per la seva neboda Margot Llobera, com a navegant, Marc torres, el mecànic que ocuparà el tercer baquet i altres membres de l'equip FESH-FESH, els tècnics del qual tindran la responsabilitat de mantenir la "salut" de la mecànica a la conclusió de cadascuna de les etapes del Dakar.

Llovera també van aprofitar les hores de treball en PCR Sport per a posar ordre a la logística que utilitzaran en el test del Marroc, a més de deixar instal·lats els baquets de la cabina i els cinturons de seguretat, entre altres detalls de vital importància.

"Han estat tres dies de test molt intensos en territori africà. Hem treballat sobre diferents aspectes de la mecànica, posant l'accent en les suspensions, tant posteriors com les de la cabina. Passar hores competint amb un camió és molt dur i una suspensió adequada ho fa més confortable. També hem treballat en la potència del motor, modificacions que tenen repercussió directa en el canvi de velocitats. I sobretot hem treballat en les rutines que desenvolupem com a equip en competició. Es tractava d'avançar treball i ho hem aconseguit", ha explicat el pilot.