Carregant...

Detall de notícia

  • Arnau Soldevila. (Foto: FAM)
Per Redacció, 17/09/2023 A LES 17:14

Segona posició d'Arnau Soldevila als Campionats d'Espanya de quilòmetre vertical

Andorra la Vella.- El corredor de curses de muntanya de la Federació Andorrana de Muntanyisme Arnau Soldevila ha donat l’alegria de la jornada en els Campionats d’Espanya de quilòmetre vertical que s’han disputat a Osca, Espanya. Ha acabat segon i s’ha penjat la medalla de plata, mentre que Lea Ancion ha finalitzat cinquena.

Els participants havien de completar els 1.000 metres de desnivell en el mínim temps possible. El traçat ha tingut, en total, una distància de sis quilòmetres i 200 metres amb sortida al centre del poble de Villanúa i arribada a l’anomenada Collarada.

Soldevila ha completat la prova en segona posició en un temps final de 43’15” i s'ha penjat la medalla de plata. En la mateixa categoria, Marc Gasa no ha tingut bones sensacions, però, ha aconseguit finalitzar en un temps de 52’58”.

Ancion ha estat la segona millor andorrana, amb una cinquena posició en la categoria júnior femenina. Ha completat la prova amb un temps de 1h02’28”.

Finalment, en la categoria juvenil masculina, Adrià Isal ha estat el millor andorrà en completar els sis quilòmetres i 200 metres de cursa en 21a posició i un temps final de 56’45”. Només quatre segons més tard ha travessat la línia de meta Alex Barbado, assolint la 22a plaça. Miquel Naudi ha completat la prova en un temps final de 59’22”, en 28a posició de la seva categoria.