• De Castro agafa la pilota protegit per Olivera. (Foto: FPF)
Per Redacció, 10/09/2023 A LES 09:58

La sub21 planta cara a Portugal però acaba perdent

Andorra la Vella.- La selecció nacional sub21 va plantar cara a la totpoderosa Portugal el passat divendres, en el partit corresponent a la classificació per a l'Eurocopa de la categoria. Els joves, dirigits per Eloi Casals, van acabar perdent per 3-0, després d'aguantar amb una molt bona defensa durant el primer temps, on van mantenir l'empat a zero fins passada la mitja hora, quan Henrique Araujo va trencar la resistència andorrana. El cansament va passar factura en la segona part, on van arribar dos gols més, passat el quart d'hora de joc. Cal tenir en compte que la selecció portuguesa té jugadors amb experiència en la Premier League o l'Eredivisie, així com en la primera divisió portuguesa.