Carregant...

Detall de notícia

  • El secretari d'estat d'Esports, Alain Cabanes, el director de Banca Institucional d’Andbank, Josep Maria Cabanes, el president del Comitè Olímpic d’Andorra, Jaume Martí, i el director del Comitè Olímpic d’Andorra, Jordi Orteu, durant la presentació dels esportistes que participaran al Mediterranean Beach Games Heraklion. (Foto: M. R. )
  • El secretari d'estat d'Esports, Alain Cabanes, el director de Banca Institucional d’Andbank, Josep Maria Cabanes, i el president del Comitè Olímpic d’Andorra, Jaume Martí, durant la presentació dels esportistes que participaran al Mediterranean Beach Games Heraklion. (Foto: M. R. )
  • L'entrenador i gerent de la federació andorrana de Voleibol, Agustí Boldú, i els esportistes Gerard Verdú i Xavier Mas. (Foto: M. R. )
  • El director de Banca Institucional d’Andbank, Josep Maria Cabanes, i el president del Comitè Olímpic d’Andorra, Jaume Martí, durant la presentació dels esportistes que participaran al Mediterranean Beach Games Heraklion. (Foto: M. R. )
  • El secretari d'estat d'Esports, Alain Cabanes, el director de Banca Institucional d’Andbank, Josep Maria Cabanes, el president del Comitè Olímpic d’Andorra, Jaume Martí, i el director del Comitè Olímpic d’Andorra, Jordi Orteu, juntament amb els esportistes que participaran al Mediterranean Beach Games Heraklion. (Foto: M. R. )
  • L'entrenador i gerent de la federació andorrana de Voleibol, Agustí Boldú, i els esportistes Gerard Verdú i Xavier Mas. (Foto: M. R.)
Per M. R. , 06/09/2023 A LES 13:09

Gerard Verdú i Xavier Mas participaran al Mediterranean Beach Games Heraklion

La federació es troba treballant en una preselecció de quatre o cinc jugadors de cara als Jocs dels Petits Estats

Andorra la Vella.- La participació andorrana al Mediterranean Beach Games Heraklion estarà encapçalada pels jugadors de la Federació Andorrana de Voleibol, Gerdard Verdú i Xavier Mas. Així s'ha anunciat aquest dimecres al matí durant l'acte de presentació de l'equip a l'esdeveniment esportiu, que tindrà lloc del 9 al 16 de setembre a Grècia.

Durant la presentació, on han assistit el secretari d'estat d'Esports, Alain Cabanes, el director de Banca Institucional d'Andbank, Josep Maria Cabanes, el president del Comitè Olímpic d'Andorra, Jaume Martí, el director del Comitè Olímpic d'Andorra, Jordi Orteu, i els membres de l'equip en qüestió, s'ha destacat la importància del certamen amb relació a la preparació dels esportistes de cara als Jocs dels Petits Estats que se celebraran a Andorra el 2025.

"Quan ens van fer la proposta des del Comitè Olímpic ho vam valorar molt positivament perquè és una manera de guanyar experiència per la nostra federació i, sobretot pels jugadors" ha assenyalat Boldú mentre afegia que, possiblement, la parella andorrana de 19 i 21 anys, serà la més jove del campionat. "Sabem que hi ha molt nivell, però ens va molt bé per a la preparació el fet d'anar participant en competicions europees, espanyoles o catalanes" ha destacat el tècnic tot insistint que, en aquests moments, la federació es troba treballant en una preselecció de quatre o cinc jugadors.

En el marc de la presentació, Alain Cabanes -qui ha recordat als atletes que han de ser conscients que aquest començament de temporada és clau- també ha estat qüestionat sobre els treballs del camp de tir de la Massana. En aquest sentit, el secretari d'estat d'Esports ha assegurat que el projecte, que es troba en fase de valoració, està pendent de tancar-se i que, en tot cas, s'hauran de valorar "quins actors hi podrien participar per a poder-lo subvencionar". Cabanes ha atribuït les mateixes respostes a la situació de l'Estadi Comunal. "La intenció de tots és que les instal·lacions estiguin en perfecte estat pels Jocs dels 2025" ha deixat clar.