Detall de notícia

• Tony Cachafeiro conduint sobre l'asfalt mullat a Genk. (Foto: TC)
Per Redacció, 30/08/2023 A LES 09:23

Tony Cachafeiro acaba entre els 30 millors d'Europa

Andorra la Vella.- El pilot de karts, de només deu anys, Tony Chachafeiro, va finalitzar el passat cap de setmana entre els 30 millors en la darrera prova del circuit europeu, disputada en el kartòdrom de la ciutat belga de Genk. Cachafeiro, que no coneixia el circuit, va tenir problemes mecànics, el divendres, fet que no li va permetre disputar la classificació i haver-s'ho de jugar tot el dissabte per tal de poder arribar a la cursa de diumenge.

En la primera de les eliminatòries, el pilot va demostrar un alt nivell de conducció sota la pluja, i sortint des del darrere va fer fins a 26 avançaments, fet que li va valdre el passi per competir el diumenge. En la final, partia de la 34a posició, i després de fer sis avançaments, va finalitzar en el lloc 28. Ara el següent repte per al jove, és la propera prova del campionat d'Espanya, que serà a la saragossana localitat de Zuera, el darrer cap de setmana de setembre.