Dissabte 27 de juliol de 2024
|
08:19 H
L'onze inicial de l'FC Santa Coloma que va saltar al camp de l'AZ Alkmaar. (Foto: FCSC)

L'FC Santa Coloma comença a perfilar el curs vinent

Andorra la Vella.- Després de convertir-se en el primer equip de la història del Principat en plantar-se fins a la tercera ronda d'una competició europea, fet que ha obligat a allargar la temporada fins a mitjans d'agost, l'FC Santa Coloma treu fum als despatxos de cara a perfilar l'equip de la propera temporada. Els colomencs, que no tenen intenció de fer massa canvis respecte la plantilla que ha fet història, sí que presentaran una formació força diferent de la que va acabar la lliga, atès que en els darrers dos mesos un total de 8 jugadors han deixat el club.

Les sortides més recents es van produir un cop acabada l'aventura europea, quan el club va anunciar que no continuarien la temporada vinent ni Marc Rebés, que se n'ha anat al Pas, ni tampoc Miguel Ángel. Abans però de començar a competir en la Conference, Kilian Grant (Inter Escaldes), Santiago Fernández i Maksim Volodko (Floriana), van ser baixa. D'ençà de l'obertura del mercat, el club també ha dit adeu a Jordi Aláez (Cerdanyola) i Eric Ruiz, a més a més de Carles Coto, que ha marxat al CD Roda, de Tercera RFEF.

En el capítol d'altes, encara no s'han anunciat noves incorporacions, però es treballa per mantenir el bloc de la Conference, al que es van sumar Moi San Nicolás (Atlètic Escaldes), Iván Garrido (Bergantiños), Marc Nierga (Peralada) i Guillem Jiménez (FE Grama). Els despatxos bullen, ja que la Primera Divisió comença tot just en quatre setmanes.