Carregant...

Detall de notícia

  • Una imatge dels diferents esquiadors dels equips d'alpí. (Foto: FAE)
Per Redacció, 17/08/2023 A LES 11:49

Diferents escenaris per als entrenaments dels equips d'esquí alpí

Andorra la Vella.- Els equips d'esquí alpí reinicien la pretemporada duent a terme sessions de treballs en diferents punts i alguns fins i tot ja han tingut contacte amb la neu. Així, segons informen des de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) Joan Verdú i el seu equip es troben a Nova Zelanda per fer-hi una estada fins al 19 de setembre.

Verdú fa aquesta estada a Oceania després d'uns dies de treball a casa i de les jornades anteriors d'entrenament que van tenir lloc a Saas Fee.

Per la seva banda, Cande Moreno farà una estada als Alps abans de marxar a Ushuaia, on compartirà entrenaments amb l'equip de França. El viatge a l'Argentina està previst el 6 de setembre.

pel que fa a l'equip masculí, amb Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, té prevista una estada en pista coberta a Lituània a finals d'agost. Després aniran a Ushuaia com estava previst, del 9 al 30 de setembre. Per la seva part, Àxel Esteve, que es trobava a Austràlia, competirà aquests dies a algunes curses continentals a Nova Zelanda. Aquest 17 d'agost ha disputat un eslàlom a Coronet Peak, però no va poder completar la primera mànega.

Al seu torn, l'equip femení, amb Íria Medina, Carla Mijares, Jordina Caminal i Clàudia Garcia és aquests dies a l'Stelvio. A l'estació italiana, les quatre corredores estan duent a terme tests de material abans de marxar cap a Ushuaia, on a partir del 31 d'agost faran una estada de vint dies.

Pel que fa als equips d'Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE), el bloc U19 es va desplaçar el passat dia 13 per entrenar tres dies als Països Baixos, a Landgraaf, d'on van tornar dimecres. Ara descansaran dos dies i després, del 19 al 23, la previsió és anar a Saas Fee a fer un bloc de gegant de cinc dies, tot i que tot dependrà en aquest cas de la calor, que està complicant els traçats de la zona. Posteriorment, a partir del 29 d'agost, començaran una estada a Xile, a Corralco.
Pel que fa a l'EEBE U16, el pròxim 19 d'agost es desplaça a Xile fins al 9 de setembre. El seu centre neuràlgic serà també a Corralco.