Carregant...

Detall de notícia

  • Sessió d’entrenament a l'OTSO. (Foto: Comú d'Encamp)
Per Redacció, 02/06/2023 A LES 16:27

Tot a punt per a un cap de setmana intens a l'OTSO Travessa d’Encamp

Encamp.- La plaça dels Arínsols d’Encamp acull aquest divendres a la nit l’inici de la 40a edició de l’OTSO Travessa d’Encamp. L’esdeveniment començarà a un quart d'onze de la nit amb l’espectacle sonor i lluminós 'Perculights', que anirà a càrrec de la companyia de batucada Brincadeira.

Posteriorment, a les onze, es farà la primera sortida de les curses, la de 126 quilòmetres. A causa de les condicions meteorològiques, s’ha hagut de modificar el recorregut i la distància serà finalment de 110 quilòmetres per tal de garantir la màxima seguretat dels corredors i procurar la millor carrera possible.

D’altra banda, aquest matí, ha tingut lloc una sessió d’entrenament amb diferents participants de les curses. L’activitat d’activació ha estat liderada per Pau Capell i Clàudia Trems.

Curses i activitats de dissabte i diumenge

Les curses continuaran dissabte. La primera sortida serà la de 84 quilòmetres, que tindrà lloc a les cinc de la matinada. Seguida de la de 42 quilòmetres, que serà a les nou. De cara a diumenge, les sortides seran a les vuit (de 21 km), a les nou (de dotze km) i a les deu (de set km).

Pel que fa a la recollida de dorsals, es podrà fer aquest divendres fins a les vuit del vespre i dissabte de les deu del matí a les vuit del vespre a l’entrada del comú d’Encamp.

A més, durant tot el cap de setmana hi haurà la zona 'village', música en directe i diferents animacions a la plaça dels Arínsols per complementar els tres dies d’esdeveniment.

L’entrega de premis està prevista per diumenge a partir de les dues del migdia, on també hi haurà sortejos i regals per a tots els inscrits, així com una sorpresa per celebrar els 40 anys de l’OTSO Travessa d’Encamp.